ICC ALU Mederminta vevő medertapogató rúdhoz

« vissza

Az eredményes pontyhorgászatban elengedhetetlen a meghorgászott vízfelület alatt elterülő mederfenék átható ismerete domborzatilag, valamint a legtöbb esetben, anyagában is egyaránt. Ezen információk alapján határozható meg a legnagyobb valószínűséggel, hogy melyik időszakban mikor és hova érdemes elhelyeznünk a végszerelékeinket.

Ennek elengedhetetlen és pótolhatatlan eszköze az ICC Multifunkciós medertapogató rúd és annak nagyon hasznos kiegészítője, az ICC Talajminta vevő, melynek használatával pontosabban és következetesebben tudjuk stratégiánkat felépíteni. Használata alapokban rengeti meg a pontyhorgászat stratégiájának eredményességét. Segítségével nyomon követhetjük a horgászatra kijelölt illetve az etetett hely körülményeinek aktuális állását, változásait. A horgászatra kijelölt hely esetében feltérképezhetjük a tófenék nagy részét, ismeretanyagot képezve annak anyagáról. Az iszap esetében például annak összetételéről, melyben időszaktól függően találhatunk puhatestűeket, kagylókat, szúnyoglárvákat stb., melyek az ígéretes pontot jelölhetik, de gyorsan ráismerhetünk például egy büdös/döglött iszappal telített helyen, hogy ott semmiképpen se próbálkozzunk. 

Etetett hely esetén például fizikálisan nyomon tudjuk követni a beszórt etetőanyag mennyiségében bekövetkezett változásokat, természetesen az oldódási és elmozgást befolyásoló tényezőket figyelembe véve. Használata egyszerű a markoló hátsó részén kialakított csipesznek köszönhetően, mellyel nyitott állapotba forgathatjuk eszközünket, a biztos fogást a biztonsági klipsszel ellátott alumínium toldó nyújtja használója számára, mellyel az ICC Tapogató rudunkra csatlakoztathatjuk. Természetesen nyitott állapotban kerül és merül alá a tetszőleges hosszban összeszerelt ICC Tapogató rúd szettünk menetes végén. A talajminta vevő hasznos eszköz pontyos fegyvertárunkban, elengedhetetlen ismereteket nyújt a fenék vizsgálata során, mely információkat eddig radarunk illetve ICC Tapogató rudunk közvetve segített felderíteni!!! 

Eszközünk a hosszú élettartam elérése érdekében használat után mindig legyen megtisztítva és megszárított állapotban eltárolva. 

Tartalom: 

- ICC Talajminta vevő, „markoló fejegység” (BLACK EDITION) – 1db

- ICC Biztonsági klipsszel ellátott ALU adapter a tapogató rudazatra történő felfogatáshoz – 1db

Termékkód: ICC10105 

IHP Carp Company


Fényképek:


Kapcsolódó termékek:


Amennyiben szeretnéd megvásárolni a terméket, kattints az alábbi elérhetőségre.

Link: ICC ALU Mederminta vevő medertapogató rúdhoz

Köszönjük!